måndag 12 januari 2009

Vidgade vyer







Stiltje på bloggen ett tag. Tänkte från början hålla den till jakt och draghund. Då blev den tråkigt att läsa. Jag måste få skriva av mig om annat. Den senaste tiden har vi isklättrat en hel del. Snacka om nytändning. Det är bland det roligaste jag kan tänka mig att göra just nu. Har hunnit med att bli lite småskraj. Det som känns extra kul i vinter är att pojkarna har varit med och testat. Dom är heltända. Hoppas ni alla har en bra vinter så här långt. Bilder från klättring i Ljustorp i år.



6 kommentarer:

Anonym sa...

Kul att ni är igång (igen)...
Här nere kör vi så det ryker på de horisontella isarna check www.zmajl.se!
/JZ

Anonym sa...

Kul att Ni använder den rikliga klätterutrustningen som har legat ett tag. Det har hänt att jag på hemvägen från skolan balanserade på räcket över Sidsjöbäcken.Farligt! Nu får jag svindel i drömmarna ett par meter över marken.

Mats Englund sa...

Nu förstår jag vekligen vart den äventyrliga ådran bottnar i. Om jag provat det räcket själv vet jag inte riktigt. Ska höra med Tussen om han har provat. Har vi gjort det så var det antagligen sent på natten under stabil hemvandring från något i stadskärnans lokaliseradt nöjespalats.

Anonym sa...

Hujedamej

Anonym sa...

Härliga bilder! Hoppas att inte repen är alltför gamla och statiska bara.

Kan det även bli lite aktivitet under sommarsäsongen?

///Jan

Axel sa...

Vilka bra bilder.